Sider

2. aug. 2011

Hyggelig bøjle

Har en masse gamle træbøjler til at ligge, hvor planene egentlig er, at der skal gøres noget ved dem, men er der aldrig rigtig blevet gjort, så nu bliver de bare brugt som de er. Og de fungerer jo heldigvis også fint sådan ;) 
Nu har jeg så fået piftet den ene lidt op ved at hækle et rør jeg har trukket hen over den :) Så nu kan de hænge sammen med stråhatten i gangen og pynte lidt. Så må jeg se om jeg nogen sinde får gjort noget ved de andre.


4 kommentarer:

 1. Hej Anna!!!
  Næ hvor hyggeligt lige at rende ind i dig herinde i fantastiske blogland - og endnu federe at du også er hoppet med på hækle-bølgen, man bliver jo helt afhængig ik!!!
  Fin blog...glæder mig til at følge med...kram :D

  SvarSlet
 2. Hej Jeanette
  Ja det gør man godt nok, lidt skræmmende men nu rigtig hyggeli - også kan man jo bare blive ved med at finde på noget man gerne vil lave, hvis man dog bare havde noget mere tid:) Tak skal du have, følger også trofast med på din kan du tro :) Kram

  SvarSlet
 3. Den er blevet fin din bøjle. Har du haft bøjlekrogen skruet af, eller hvordan har du fået røret trukket over?
  Kh Louise

  SvarSlet
 4. Tak :) Jah var faktisk også lidt i tvivl om, hvordan jeg lige skulle gøre, men endte med at jeg hæklede to rør også trak dem på fra hver sin side, hvorefter jeg syede dem sammen om krogen. Men tror jeg næste gang vil prøve at tage krogen af :)

  Et lille tip: prøv røret på bøjlestangen flere gange, da garnet giver sig når man trækker den på og derfor ikke fylder det stykke man egentlig regnede med den ville :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...