Sider

20. aug. 2011

Endnu et stort hækleprojekt

Jeg har for et stykke tid siden kastet mig ud i lidt af et stort forsøgs hækleprojekt... hmm gad vide om jeg nogensinde når til enden med det :) Min bror spurgte mig og jeg ikke kunne hækle en stor elefant til ham og med stor tænkte jeg så en på sån en 25 cm måske men nej nej det var da slet ikke STORT nok... Så vi er helt oppe at snakke 40-50 cm i længden.. Men hva søren det kan vel ikke være så svært tænkte jeg og er det nu heller ikke men det tager godt nok lidt tid ;) 

Nu har jeg så fået lavet de fire ben og skal til at hækle dem sammen så jeg kan få lavet kroppen... Så lad os nu se om jeg nogensinde bliver færdig, men om ikke andet så har I da nu set at jeg rent faktisk er i gang (og at der er en forklaring på, at der ikke sker det store på hæklefronten her på bloggen for tiden) også går der jo også liiiidt lang tid hvis jeg skulle vente med at vise noget til den var helt færdig ;) 

Et stk. STOR elefant = Mega tidsrøver MEN super sjovt projekt

Her er det 4. ben næsten hæklet færdig


Så nu har jeg gang i både denne elefant og mit tæppe, så der er da hvis lidt lange udsigter med at få nogen af delene færdig, så mon ikke jeg får trang til at hækle lidt mindre ting indimellem for lige at få en pause fra disse...

5 kommentarer:

 1. FEDT projekt!!! glæder mig til at se det færdige resultat :D

  Jeg har selv et lidt skørt og stort projekt i tankerne...hmmm...måske man bare skulle kaste sig ud i det, får ihvertfald helt lyst nu...:)

  SvarSlet
 2. Sådan! Det er da fedt at du bare siger "okay" og så gør det. Hatten af for det! Glæder mig til at se resultatet. God arbejdslyst. :-)

  SvarSlet
 3. Spændende! Gad vide hvad din bror skal bruge den til? ;-)

  SvarSlet
 4. Nøj, den bliver stor. God arbejdslyst - Glæder mig til at se det færdige resultat.

  SvarSlet
 5. Tak tak alle sammen :) Jah, tror det var meget godt at jeg ikke lige tænkte projektet alt for godt igennem inden jeg gik i gang, for så ku det da godt være jeg fik kolde fødder, men nu er der jo ingen vej tilbage ;)

  Jeanette du må bare i gang, det er faktisk meget sjovt at prøve at lave noget der er lidt større end normalt... :)

  Tror hans tanke er at den bare skulle stå til pynt i lejligheden :) Og glæder mig virkelig også til at se resultatet... :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...