Sider

15. aug. 2011

Dagens indkøb

Okay så kom der da lige lidt nyt med hjem i dag også... Forstår simpelthen ikke hvorfor man altid kan gå en tur i Tiger eller Søstrene Grene og vide at man faktisk hver gang kommer hjem med noget. Og vel og mærke ret ofte ting man rent faktisk ikke mangler eller ved hvad man skal bruge til når man køber dem. Men en ting er sikker man bare eje det og selvfølgelig skal man nok finde noget at bruge dem til :) Endnu bedre er jo så også at det ofte er ret billigt med mindre man selvfølgelig køber flere kurve fyldt med ting :)

I dag kom jeg så hjem med følgende. Kunne simpelthen ikke stå for keramik krukkerne med bambus låg, tænker at jeg kan bruge dem til smykker - måske. B'et var virkelig et impulskøb, men hva tror nu det kommer til at stå ret flot ved siden af mit store blå facadeskilts A ;) Og den grønne græs-notesblok, skal jeg bruge mens jeg er på grafisk kursus til at tage noter i og selvfølgelig også til at lave små skitser af ideer...... Se faktisk var det kun en notesbog jeg skulle bruge men selvfølgelig kom der mere med og selvfølgelig har jeg allerede fundet ud af hvad det skal bruges til :) Fantastisk!!!!

Skal lige have fjernet den stribe af lim, 
der sidder fra tapet der holdte låget

B'et er ca. 10 cm højt

Notes bog der giver positiv energi en A4 størrelse

4 kommentarer:

 1. De er altså også skønne de krukker. Jeg kunne bare slet ikke beslutte mig, da jeg stod med dem i hånden ;)

  SvarSlet
 2. Ja virkelig skønne.. Var godt nok også i tvivl, måske det ender med jeg skal have fat i nogle flere.. hvis jeg lige finder ud af hvad jeg kan bruge dem til :)

  SvarSlet
 3. Hvor har du anskaffet B'et henne? :)

  SvarSlet
 4. B'et har jeg købt i Tiger - Hvis du er heldig har de stadig nogle har i hvert fald set nogle bogstaver i Tiger i Århus :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...