Sider

6. okt. 2011

Pakkeleg :)

For noget tid siden smuttede jeg med på pakkelegen hos Lise, for hvem kan ikke godt lide når der ligger pakker i postkassen :) For et par dage siden modtog jeg så en skøn pakke og må da indrømme jeg var ret overrasket over indholdet, flere af tingene var rent faktisk noget jeg manglede eller havde overvejet at købe og så var der selvfølgelig også alt det som man bare altid kan bruge. Ikke mindst har pakken sat gang i de kreative lyster :)

Pakkens fantastiske indhold
Pakken indeholdte:
 • Æske med forskellige øjne fra Søstrene, har faktisk flere gange kigget på dem og tænkt at dem burde jeg købe til næste gang jeg skal have hæklet et lille dyr.
 • Den fine nøgle muskat har den mest fantastiske farve, jeg må straks i gang med at overveje hvad der skal laves med den :) 
 • Filtdutterne har jeg allerede en lille ide med ;)
 • En lille pose tusser fordi jeg er så tosset med Kaj Kager !!!!
 • Festlige balloner
 • Regnbue notesbog, som kun kan sætte gang i flere kreative tanker når jeg begynder at noterer ideer i den :)
 • Et stk. læbepomade til de kolde vinter måneder

Vil du være med?
Reglerne er ganske simple: De første to, der kommenterer på dette indlæg, vil modtage en gave fra mig. Herefter skal de sende en gave retur til mig, og dernæst sende en gave til to andre. Det vil sige, at man modtager i alt tre gaver, og sender selv tre gaver. Der er ingen grænser for, hvad man kan putte i gaven, det er op til fantasien - så kom frisk!

4 kommentarer:

 1. Ej det vil jeg meget gerne være med til :-)

  SvarSlet
 2. Jeg vil også meget gerne være med !:)

  SvarSlet
 3. Jamen det er da bare helt fantastisk :) Vil i sende jeres adresse til min mail (annalauridsen@hotmail.com) så skal jeg sende en pakke til jer i løbet af næste uge :)

  SvarSlet
 4. Dejligt at se, at jeg ramte nogenlunde plet :) Glæder mig til at se, hvad der dumper ind i min postkasse i fremtiden;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...