Sider

15. jun. 2012

Snevarpper

Jah hvad er det?! Det er det samme som en muldvarp, denne laver bare snebunker på pisterne, som jo er den der gør at man styrter når man står på ski ;) Så for laaaang tid siden denne og tænkte sån en måtte jer se at få lavet. Den blev færdig og vi havde den med i vinters som en lille mascot til at ligge i forruden på vores minibus. Den har så dog haft en lidt hård vinter, hvor den er blevet lidt (læs: meget) beskidt og har mistet et øje. Men håber jeg kan få den sat i stand igen :)

Det krævede et par forsøg inden dette resultat kom frem :)




9. jun. 2012

Romkugler

Nu sku det være, har lige lavet romkugler og mums hvor er de gode :) er bestemt ikke sidste gang jeg kaster mig over den e opskrift...









Opskrift:
1 Hindbær roulade
1 Mazarintærte
2 spsk. kakaopulver
0,5 tsk. romessens

Det hele blandes med håndmikser.

Der bliver 12-15 stykket som rulles i krymmel.

Stil dem i køleren 15 min så bliver de rigtig gode!!

Velbekomme!!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

4. jun. 2012

Peber

30 år = Peber.... Eller jeg vil være sød og give peber på en lidt hyggeligere måde :) Har en kusine, som fylder 30 senere på året, men for en gangs skyld er jeg liiidt på forkant, så jeg tænkte at jeg vil give hende peber på en anden måde, så tror jeg hækler mig til et par peberfrugter hun kan få. Tanken er lidt flere end en, men om ikke andet så har jeg da en nu også kan jeg kun håbe på, at jeg får lavet flere ;)

Peberfrugten måler ca. 12 cm i længden.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...